Blog Image

Mamsen

Mamma katt

En katt från Viggedala.
Kom till mig den 19/4-2009

Pälskling

Vardagen Posted on Tue, January 03, 2012 02:58:11

Idag hämtade jag ut din bok på posten och den berör mig så…. så många tårar och så många minnen!

Nu finns du i mitt hjärta för alltid och även i boken i min hylla!

Älskling, som jag saknar dig!

Matte i tårar smileySå tomt…

Vardagen Posted on Tue, July 26, 2011 11:32:55

Raring, det är så tomt utan dig här. Shimena letar och undrar, var är Hon?

Shimena, den stora starka missen som aldrig skulle visa att hon tyckte om dig, hon gosade och tvättade dig noga när du var sjuk. Hon kände det och hon visade dig förståelse och omsorg.

Vi saknar och vi minns…

Älskling, du fattas mig så! smileyTill minne av…

Vardagen Posted on Sun, July 24, 2011 14:44:52Sov i ro älskling…

Vardagen Posted on Fri, July 22, 2011 12:01:47

Tar tårarna någonsin slut? Längtan och saknaden är så total! Hennes fällar som hon älskade ligger här nytvättade tills hon skulle komma hem, hennes egen bädd och hennes bästa leksaker. Hon är symbolen för allt arbete med kissarna som kommit och gått… nu och för alltid i mitt hjärta!

När jag viskade hennes namn vände hon upp ansiktet och spann högt, nosgosade hårt och den förbannade tratten var i vägen. Tog av den och hon la sig tillrätta nära nära mig och vände upp sin lilla mage… försiktigt smekande av magen fick henne nästan att somna, vila medan mina tårar droppade ner i hennes päls.

Mamsen du fattas mig!Mamsen på IVA – Strömsholm

Vardagen Posted on Sun, July 17, 2011 08:24:05

Lilla gumman ligger på IVA och de gör allt för att hon ska få en chans till livet.

Vad allt beror på har de inte en aning om.

Idag ska jag ringa mellan 13-14 för att få veta hur det går… så tum och tasshållning krävs.

Hon MÅSTE blir bra och komma hem igen… Skaparkatten… du hör väl mina böner? Inte försvinner mina ord och blir till ingenting? Snälla…

Malin som älskar MamsenStrömsholm

Vardagen Posted on Sat, July 16, 2011 11:31:02

Ringt dit och är välkommen… åker nu! smiley

/MalinMamsen är sjuk

Vardagen Posted on Fri, July 15, 2011 21:52:56

Varning för långt inlägg smiley

I helgen så märkte jag att Mamsen var hängig och inte åt något och inte heller drack speciellt mycket. Jag försökte att bjuda henne på lite allt möjligt men ingenting ville hon ha smiley

I tisdags kom vi till jägarvallen där hon blev uppvätskad i nacken med 2 dl vätska, provtagning och en kortisonspruta. Värdena på levern var märkbart påverkade så de hoppades att hon skulle komma igång att äta med hjälp av att jag sprutade in a/d i munnen på henne med spruta. Lite kom det väl in, men till slut var hon inte glad på mig och mer och mer hängig blev hon. På morgonen (onsdag) ringde jag för att fråga hur jag skulle göra och jag fick rådet av avvakta till torsdag morgon. Natten var en mardröm! smiley

Torsdag morgon ringde jag igen och sa att hon var sämre och att jag ville komma in med henne och få hjälp, kl 10.20 fick jag tid och M-H skjutsade mig och Mamsen blev inlagd över dagen. På eftermiddagen ringde vet och sa att hon måste stanna över natt då hon behövde dropp och kaliumtillskott då kaliumet var dåligt. Hon stannade över natt och nya prover togs i morse och de var bättre och levervärdet har sjunkit. De har ingen övernattning över helgen så jag skulle hämta henne kl 16.00. Kontakt med Strömsholm togs och jag har Mamsen journal med mig ifall vi behöver åka under helgen. Jag hoppas att hon kommer igång att äta och dricka igen… snart såklart!

Det märks att hon tycker att det är skönt att vara hemma igen… hon sträcker ut sig i sängen och riktigt gottar sig, trots att hon är down… lilla älsklingen min!

Snälla Skaparkatten, se till att Mamsen får en chans, gör så att hon börjar äta och dricka igen… mitt hjärta gör så ont att se henne sjuk! smiley

Min älskade Mamsen… min bästaste Mamsen… snälla… kom igen nu! smileyMatte är upptagen

Vardagen Posted on Tue, August 24, 2010 14:18:46

Matte är upptagen, mest hela tiden. Kolonin i Linköping där kissarna måste komma in. Hon har knappt tid med mig längre smiley eller, lite tid har hon, men inte så mycket som jag vill!

Hon säger hela tiden, att snart…. snart så…. men hur länge är snart?!

MORR!

från MamsenNext »